KOMPLETNA KONTROLA PODVOZJA VOZILA

Akcija !

KOMPLETNA KONTROLA PODVOZJA VOZILA

 

 

Autoservis Repinec  svake godine organizira razne pogodnosti za svoje članove, ali i ostale vozače kojima je sigurnost na prvom mjestu. U tom duhu Autoservis Repinec  poziva sve svoje članove ali i ostale vlasnike automobila na besplatan pregled podvozja automobila koji će se u njegovim prostorijama odvijati  od 1. rujna do 1. listopada

Da bi pristupili besplatnoj kontroli potrebno je doći s vozilom u Autoservis Repinec na adresu ulica Rakovica 13, Velika Rakovica, Samobor u bilo koje vrijeme tijekom mjeseca ožujka od ponedjeljaka do petka  od 10:00 – 17:00 sati te subotom od 10:00 – 13:00 sati. Svi oni koji žele dogovoriti termin u kojem će njihovo vozilo biti pregledano mogu to učiniti pozivajući brojeve 091 3364 227 ili 01 3364 227  ili repinec.blazenko@gmail.com  i tako izbjeći nepotrebno čekanje.

Nakon što stručnjaci Autoservisa Repinec  pregledaju stanje podvozja Vašeg vozila ponuditi će Vam i popis eventualnih istrošenih dijelova te složiti ponudu za njihovu zamjenu. Ukoliko se odlučite na izmjenu dotrajalih dijelova upravo kod njih istrošene komponente moči ćete kupiti u trgovini auto dijelova na koje ćete dobiti popust od 15 %.

Tijekom zimskog perioda, poznato je, zimske službe posipavaju prometnice pijeskom i soli. I dok ćete zbog toga uglavnom bezbrižno stići na posao ili savladati prijeteći brijeg, ti isti preparati nisu baš dobroćudni za Vaše vozilo. Prije svega, agresivna sol koja nagriza gotovo sve komponente što vrlo lako dovodi do korozije, neprijatelja broj jedan kada su lak i lim automobila u pitanju. Uz to, od specijalne soli stradavaju i gumeni ležajevi, vijci, spojevi i slične stvari koje su, u principu, vozačima nevidljive. Ali zato štete automobilu pa je uz češće pranje podvozja u autopraonicama kontrola podvozja nezaobilazna za sigurnost i očuvanje Vašeg vozila.

 

Kontakt

Kontaktirajte nas ili nas posjetite na adresi ulica Rakovica 13, 10430, Velika Rakovica, Samobor


ADRESA
AUTOMEHANIČARSKA RADIONICA


Blaženko Repinec
ulica Rakovica 13
10430, Velika Rakovica, Samobor

Telefon: 01 3364 227
Mobitel: 091 3364 227
E-mail: repinec.blazenko@gmail.com

automehanika, autoservis, popravak osobnih vozila, popravak kombi vozila, autoelektrika, montaža guma, balansiranje guma, autodijagnostika, servis automobila, Kontrola kočnica na ispitnim valjcima, reparacija i obnova auto farova

Uredio: Programming PROTOCOL